selfie69

Selfie69 sau „Cum sa te mariti in 3 zile”

Am fost la Selfie69. Pentru ca il vazusem si pe primul si am zis ca trebuie sa urmarim povestea. Ne-am distrat, a fost amuzant, dar nu m-a dat pe spate.

Ca in orice serie de filme, primul este cel mai tare!

Se pare ca Selfie69 nu a facut rabat de la aceasta regula. Prin urmare, asteptarile cu care ne-am dus la film au fost destul de maricele pentru ca la primul m-am distrat pe cinste. Unele scene au fost de-a drepul memorabile prin replici si situatii. Si pe astea le-am luat cu mine cand am intrat in sala, cu gandul de a le imbogati.

N-a fost chiar asa! Provocarea, de data aceasta, a fost „Cum sa te mariti in 3 zile”. Tocmai de aici se cam sparge logica. Si stiu asta pentru ca doar ce m-am maritat! Ca sa te mariti, chiar si civil, legea impune un termen de 10 zile! Sa nu mai zic de actele necesare pentru depunerea unui astfel de dosar.

In fine, sa spunem, ca prin absurd, cu putina spaga la domnul primar, o rezolvi. Dar totusi cum sa te mariti in 3 zile daca nu ai cu cine?!  Da, pare o provocare buna. Dar total nerealista. Si aprope imposibila. Si ce sa vezi, chiar asta se si dovedeste in finalul filmului.

Selfie69 si Razvan Vasilescu

OK, lasand logica deoparte, Selfie69 vine cu cateva momente bune. Razvan Vasilescu isi joaca bine cartile. Desi are aparent un rol secundar, interpretarea sa il face senzational.  Si fetele au crescut frumos iar rolurile lor par mult mai asumate. Crina Semciuc e preferata mea. Dar si Olimpia Melinte si Flavia Hojda imi sunt tare simpatice. Bineinteles, Maia Morgenstern, super aparitie si un rol care o prinde tare misto!

Daca simti nevoia de o comedie plina de haz si nebunie, mergi la Selfie69. Macar pentru Razvan Vasilescu. Zau ca ar fi pacat sa il ratezi in rolul asta!

PS: Ai putea sa il vezi si pentru ca este primul film romanesc care depaseste pragul de 2 milioane de lei incasari la box office. Mi se pare foarte tare!

Tu ce zici? L-ai vazut? O parere, o idee?

 

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *