decoratiuni pentru casa

De unde sa nu cumperi decoratiuni pentru casa

Duminica ne-am propus sa cautam cateva decoratiuni pentru casa. Mi-am dorit sa incerc niste decoratiuni handmade din flori artificiale, cum sunt cele de aici. Si, cum aveam nevoie de materiale, am zis sa dam o fuga prin oras pentru cumparaturi dar si pentru inspiratie.

Citisem pe net despre un magazin de decoratiuni pentru casa, in zona Obor – Da Moreno. Noi locuim in Ghencea, deci ar fi in partea cealalta a orasului. Cu traficul de duminica, am zis ca merge sa facem o vizita.

Vazusem review-uri bunicele despre el, in special referitoare la diversitatea produselor.  Se intinde pe 2 etaje deci ma asteptam la muuuulte decoratiuni nice. Si la preturi, mici, se pare.

Deci, nu.

Dupa primii pasi in magazin, am avut senzatia de pustiu. Magazinul desi maricel, nu lasa impresia de diversitate ci mai degraba de multe produse de acelasi fel intinse pe un raft intreg. Venism hotarata sa imi iau cate ceva insa cu toata dorinta mea, nu am reusit sa gasesc nimic. M-a dezamagit in primul rand calitatea produselor. Nu am o problema cu produsele fabricate in China, insa acestea erau gen “din piata”. Adica aratau foarte ieftin. Preturile nu mi s-au parut chiar mici, in comparatie cu ce ofereau produsele.

Cand am urcat le etajul 1, ne-a lovit un miros de plastic si erau intinse pe acolo ligheane si cosuri de rufe. Chiar eram in cautarea unui cos de rufe dragut dar ce am gasit acolo era departe de ceea ce imi imaginam eu.

Nu imi place sa fiu haterita, dar m-am enervat nitel cand mi-am dat seama ca mi-am pierdut 3-4 ore din duminica fix degeaba, lasandu-ma sedusa de “laudele” acestui magazin.

Asadar, articolul asta este pentru cei care vor sa consulte si un “second opinion” cand pornesc la drum. Just in case.

Sau poate am ajuns noi la final de sezon…

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *