Despre astăzi.

Astăzi. Astăzi am hotărât că este momentul să aleg pentru mine. Fără să mai îmi fac griji despre ce o să urmeze sau cum ar putea să fie. Este alegerea care îmi dă curajul să fiu exact așa cum vreau, fără să îmi mai justific comportamentul față de ceilalți.

M-am săturat să îndeplinesc așteptările celorlalți pentru mine. Cine sunt astăzi este rezultatul a ceea ce am ales, ce gândesc și ce fac. Astăzi nu mai sunt cea am fost ieri, iar mâine nu vreau să mai fiu cea de azi.
Nu o să mă justific. Probabil știi cum e. Ai simțit vreodată că “you don’t feet in”? Sau pe românește “te-ai simțit ca nuca în perete”? Ei bine, am fost acolo. Am trăit într-o plicitiseală care se chinuia să pară interesantă. Da, asta pentru că oamenii se încăpățânau să respecte convenții și obieiuri ridicole care nu au legătură cu realitatea asta. Fiecare zi era o nouă încercare de a ține pasul cu ceilalți, de a mă alinia la un comportament care nu ma reprezenta. Totul era previzibil și totuși aveam impresia că este bine. Devenisem prea ocupată pentru a îndeplini așteptările celorlalți.
Unde am ajuns? Într-o stare de continuă re(găsire), prefecându-mă că totul este roz și așa cum trebuie. Jucam un meci de pe banca de rezervă. Sau cam așa ceva. Nu spun că este rău sau bine. Poate fi confortabil pentru unii. Pentru mine nu a fost. Mă măcina fiecare zi care trecea fără ca eu să simt că sunt pe drumul cel bun. Așa că am început să trăiesc după propriile așteptări și dorințe. Și îmi place!
N-am să țin lecții de dezvoltare personală. Există oameni care fac asta mult mai bine decât mine. Și vi-i pot recomanda. Eu pot doar să spun că funcționează.
Cine sunt acum? Sunt o persoană perfect normală, cu vise, dorințe și temeri. Dar experimentez în fiecare zi curajul de a face ceea ce mă face fericită. Nu las o zi să treacă fără să mă bucur de viața asta! E grozav!
Astăzi m-am gândit să îmi creez propria mea lume. Aici, pe blog! Să aleg pentru mine și încep să trăiesc așa cum îmi place. START. Hai să facem regulile! Ne vedem în paginile blog-ului!

0
0

One thought on “Despre astăzi.

  1. Salut, acesta este un comentariu.
    Pentru a șterge un comentariu autentifică-te și navighează pe pagina de comentarii din interfața de administrare. Acolo ai opțiuni de ștergere și de editare comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *