Ce tunsori se poarta in 2017

Am descoperit ce tunsori se poarta in 2017  dupa ce m-am gandit aproape 2 luni la cum o sa ma tund. Multa agitatie pentru ceva super simplu: se poarta bobul mai lung, lejer si usor dezordonat.

Cu suvite gri?

Avem varfurile foarte despicate si ma batea gandul sa ma vopsesc de tot. Acum am niste suvite gri-blond. Si, de la inceputul anului, urmaresc trendurile de tunsori pentru ca voiam sa revin si la bretonel. Am observat ca a inceput din nou sa revina „pe piata”.  Ideea mea era sa am bretonul in culoarea naturala, saten foarte deschis, iar de la jumatatea capului in jos sa ramana nuantele vopsite.

Cu breton sau fara?

Din experienta mea de bretonista stiu sigur ca vara nu este cel mai bun moment pentru a avea breton. Tenul de pe frunte este cel mai afectat. Dupa care stresul de a-l aranja, de a-l prinde si de a-i gasi un fel de a sta care sa nu ma deranjeze.

Asadar, decizia a venit de la sine. Fara bretonel si fara varfurile despicate care oricum aveau nevoie de un refresh. Practic, ajung la lungimea unui bob lung. Si am renuntat la vopsit pentru ca nuanta mea naturala este destul de apropiata de blond. Prin lungimea medie reusesc sa obtin un balayge gri care este in trenduri si in sezonul acesta.

Bobul lung pare sa fie castigator si pe parul meu. Mai ales ca imi place sa il mai „dezordonez” cu peria. Uite ce tunsori se poarta in 2017 si inspira-te din galeria de mai jos.

  ce tunsori se poarta in 2017 ce tunsori se poarta in 2017 ce tunsori se poarta in 2017

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *