materiale de construcții

Cum să obții reduceri la materiale de construcții atunci când faci cumpărături online

Sunt o clientă fidelă vânzărilor online. Dar sunt și de cealaltă parte a baricadei pentru că mă ocup de un magazin online. Și uneori mai vorbesc cu clienții magazinului care sună să ceară un discount pentru cumpărăturile făcute. Situația nu este una foarte confortabilă, mai ales când valoarea coșului de cumpărături nu este foarte mare. Alteori, clienții solicită transport gratuit.  Nici această situație nu este prea grozavă însă încerc să găsesc variante cât mai convenabile pentru fiecare. Comerțul online nu funcționează ca Piața Obor. Din fericire. Totuși, există o variantă win-win prin care poți să obții reduceri la materialele de construcții atunci când faci cumpărături online. Și o să îți dau un exemplu concret: www.vindem-ieftin.ro.

Newslettere, cupoane de reduceri, campanii promoționale

Cu siguranță ai auzit de toate aceste metode prin care magazinele online își fidelizează clienții. Dacă urmărești un anumit produs dar nu ai nevoie de el imediat, atunci informează-te despre campaniile derulate de acel magazin. Înscrie-te la newsletter, urmărește pagina de Facebook/Instagram, fii cu ochii pe campaniile sezoniere: sfârșit de sezon/ Black Friday/ Crăciun, etc.

Fă cumpărături consistente dintr-un singur loc!

Nu este greu! Mai ales atunci când faci cumpărături pentru materiale de construcții. De la cărămidă, plăci OSB până la finisaje, gresie, parchet, tapet, profile decorative. Atunci când cumperi „cantitate” șansele să primești reduceri cresc exponențial.  Astfel de reduceri la materiale de construcții se aplică în magazinul vindem-ieftin.ro. Deși prețurile nu sunt afișate pe site, magazinul îți face o ofertă de preț pe baza necesarului de materiale trimis de tine. Poți să verifici apoi prețurile în alte magazine, însă diferența va fi cu 10-15% mai mică întrucât Casa de comenzi negociază direct cu furnizorii de materiale. Dacă devii client fidel, apoi șansele să primești reduceri la următoarele comenzi cresc!

Dacă vrei să primești, trebuie să și oferi.

Regula aceasta este valabilă în toate. Și în magazinele online. Întotdeauna clienții fideli sunt răsplătiți. Și întotdeauna, o recenzie sau un feedback despre o comandă online va fi apreciată de magazinul respectiv. Obișnuiește-te să-ți lași o părere obiectivă despre comanda plasată pe un anumit site. De multe ori, în astfel de comentarii sunt detalii pe care și alți clienți le caută și care îi ajută și pe cei care au un magazin online să își îmbunătățească serviciile. Trimite poze, explică de ce ai cumpărat produsul respectiv, cum se montează, cât este de potrivit proiectului tău.

Câștigi 100 lei pentru o recenzie video pe vindem-ieftin.ro

Dacă nu știi ce să scrii într-o recenzie, folosește-ți telefonul! Una dintre modalitățile inedite de a obține reduceri la materialele de construcții achiziționate online este să filmezi  momentul în care ți se livrează comanda. Cel puțin așă funcționează magazinul vindem-ieftin.ro. Poți să filmezi și momentul în care au desfaci produsele și începi să le montezi. Sau poate chiar proiectul finalizat cu produsele comandate pe vindem-ieftin.ro. Pentru un astfel de filmuleț, primești 100 lei.  Urmărește câteva recenzii video ca să vezi cât de simplu poți să obții banii.

Transportul gratuit

Materialele de construcții sunt grele și voluminoase. Toamna trecută am construit o căsuță de grădină pentru care a trebuit să facem multe drumuri pentru că produsele nu încăpeau în mașină. Am lucrat la ea doar în weekend-uri și a durat cam 4-5 weekenduri.  Am pierdut timp în care puteam să ne ocupăm de construcție doar pentru că trebuia să mergem să cumpărăm materialele. Am făcut-o din structură de lemn și plăci OSB care sunt grele și mari. Magazinul de unde am cumpărat ne putea ajuta cu un transport, contra-cost,  însă nu în aceeași zi, ci la o dată stabilită. Am preferat să facem noi 10 drumuri. Acum, nu aș sta pe gânduri dacă ar trebui să aleg între o comandă online cu transport gratuit și mersul în magazin cu pierdut timp în căutarea materialelelor și 5 drumuri pentru a aduce produsele acasă. Atunci când primești transport gratuit la o comandă online, ești chiar norocos. Și asta se încadrează tot în categoria „reduceri”.  Magazinul vindem-ieftin.ro livrează toate comenzile gratuit.

materiale de construcții

Și pentru că mi-am adus aminte de căsuța de grădină și de toată agitația pentru a cumpăra materialele de construcție, m-am gândit să îți las și o lista pe care să o ai în vedere atunci când te apuci de construit. Am pus în balanță o comandă online pe www.vindem-ieftin.ro și un magazin obișnuit. De aici încolo îți doresc inspirație și spor la treabă!

 

***

Am scris acest articol pentru SuperBlog 2018 și vindem-ieftin.ro Casa de Comenzi.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *