poze inainte si dupa

Poze inainte / dupa

Apar pe facebook poze inainte si dupa machiaj, inainte si dupa slabire, inainte si dupa, inainte si dupa. De ce accepta femeile astfel de poze?

Situatie

Cel mai des imi apar pe Facebook poze inainte si dupa machiaj.  In primul rand, pozele inainte de machiaj sunt poze facute cu telefonul, intr-un mod amator. In al doilea rand, daca este inainte de machiaj, cea care face poza se asigura sa demachieze clienta de tot pentru ca efectul sa fie unul “Oau”.

Stim si noi ca machiajul te schimba. Un machiaj profesionist chiar te poate face sa arati fabulos dar totusi chiar vrem sa vedem cum arata si inainte? Se pare ca da. Pofta noastra de acel element senzational este de neoprit.

Provocare

Acum hai sa facem o incercare. Demachiaza-te bine de tot, asa, ca iti ramana si pielea cu putina roseata pe ici pe colo si fa-ti o poza. Ti-ar placea sa o postezi pe Facebook? Probabil ca nu. Atunci de ce ai accepta sa puna altcineva o astfel de poza cu tine?

Am avut aceasta discutie cu un make-up artist care m-a machiat pentru un eveniment. Am vazut ca mi-a facut poze dar nu m-a intrebat nimic. La cateva ore dupa eram pe pagina de Facebook a salonului cu  poze inainte si dupa. Chiar nu mi-a picat bine deloc.

Adica am venit urata si iata rezultatul. Cand am solicitat sa o stearga de pe pagina pentru ca nu mi-am dat acordul raspunsul a fost: “Dar prinde bine la public”. Serios?

Solutie

Vorbiti deschis inainte cu cea care va machiaza. Poti face o poza de “inainte”, cu putin fond de ten. Sau poti refuza sa ti se faca poze de tot. Este dreptul tau la intimitate si trebuie sa ti-l respecte.

Decide tu imaginea pe care vrei sa o ai, nu ii lasa pe altii. De multe ori, viziunile nu coincid.

 

 

0
0

3 thoughts on “Poze inainte / dupa

  1. Foarte bun articolul tau. Eu sunt make-up si consider ca toate clientele mele arata bine, deci nu simt nevoia sa le fac poze „inainte”. Mi-as dori ca mai multa lume sa gandeasca asa. Pentru mine, asta inseamna sa respect clienta care ma plateste.

  2. Foarte bun articolul tau. Eu sunt make-up artist si consider ca toate clientele mele arata bine, deci nu simt nevoia sa le fac poze „inainte”. Mi-as dori ca mai multa lume sa gandeasca asa. Pentru mine, asta inseamna sa respect clienta care ma plateste.

    1. Multumesc, Amalia. Felicitari!Asta zic si eu! E vorba in primul rand de respectul pentru client. Ce bine ar fi ca toti make-up sa gandeasca ca tine. Dar, din pacate, sunt multi amatori care nu inteleg, de fapt, despre ce este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *