SuperBlog

Back to blog – SuperBlog 2018

Toamna m-a găsit în formă și mă antrenez pentru un SuperBlog! Nu, nu m-am hotărât să alerg la Maraton. Doar la competiția SuperBlog 2018! Știam de proiectul acesta fain de mai bine de un an, chiar de la Claudia, iar acum nu am rezistat chemării la luptă!

Unele lucruri vin pur și simplu la momentul lor. Am acest blog de aproape 2 ani și chiar îmi propusesem să scriu mai constant și mai des. Și a început să îmi iasă, dar parcă îmi lipsea un imbold! SuperBlog a picat la fix.  Îmi place să mă descarc de idei în scris! Îmi temperează crizele de creativitate.   Și după ce am parcurs informațiile despre participare și regulamentul, am zis „gata, am găsit ceva mișto de făcut în toamna aceasta”.

Se anunță distracție pe cinste, cu oameni noi și provocări tematice în blogosferă. Și am o poftă grozavă de experiențe noi, așa ca nu aș vrea să ratez ocazia pentru nimic!

Te invit să mă urmărești în continuare! Și să-mi ții pumnii. Promit și eu să te țin la curent!

SuperBlog 2018, vin!

0
0

1 thought on “Back to blog – SuperBlog 2018

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *