Idee pentru o coroniță de toamnă din frunze de stejar

Câteodată simt că stau atât de puțin pe acasă încât mă simt vinovată. Și atunci mă apucă cheful de treabă. Ultimele weekend-uri am avut nunți, botezuri, am dat și o fugă la mare și parcă acum m-am trezit că se termină și septembrie.

Și iute iute m-am apucat de niște conserve pentru iarnă. Basic, vinete, ardei. Checked. Apoi, mai era pe lista de toamnă o vizită la Jumbo pentru câteva decorațiuni. Și s-a întâmplat. Însă nu am găsit nicio decorațiune de toamnă. Toate raioanele aveau chestii de școală. Am ajuns prea devreme. Sau prea târziu. Don’t know.

Voiam să îmi cumpăr o coroniță de toamnă pentru ușă. Aveam una, de anul trecut. Și voiam să o mai schimb. Nu că nu îmi mai place, ci doar așa, că m-am plictisit de cea actuală. Și cum nu am găsit alta care să mă impresioneze, m-am apucat singură de confecționat o coroniță de toamnă.

Și mi-a ieșit…super nice! Hai să îți arăt cum am făcut, poate te apuci și tu de treabă.

Ce am folosit pentru această super simpatică coroniță de toamnă:

  • Frunze de stejar vopsite în maro (eu le-am cumpărat de la florărie. Mi-au spus că pot să le fac și eu dar nu mi-am bătut capul)
  • Un suport de coroniță din polistiren (l-am cumpărat de acum vreun an de aici)
  • Un pistol de lipit cu silicon
  • O fundă/panglică
  • Puțină sfoară
  • O foarfecă

coroniță de toamnă

A fost gata într-o jumătate de oră. Am făcut-o într-o seară, în timp ce pregăteam masa!  Am tăiat frunzele și am încercat să le organizez pe dimensiuni – mai mari, mai mici. Le-am folosit pe toate, ca să acopăr bine polistirenul. Apoi am început să lipesc primul strat de frunze mai mari într-un sens. După care am continuat cu frunzele mai mici în…toate sensurile! La final am lipit și funda și am legat puțină sfoară pentru o agățătoare.

Ta-naaaaa!

coroniță de toamnă

Este un început bun, zic eu. Mai am câteva preferate, de pe Pinterest.

 

 

0
0

2 thoughts on “Idee pentru o coroniță de toamnă din frunze de stejar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *