Ultima zi de vară

August, 31.

Iată cum a zburat încă o vară! Și pentru că nu îmi place să am regrete, astăzi m-am gândit să trec în revistă chestiile mișto pe care le-am făcut vara asta! Sincer, sunt o mulțime și o parte ar trebui să le am în vedere și anul următor nu?

Primul gând

M-am căsătorit!!! Ha, asta mi-a venit prima oară în minte când m-am gândit la vara 2016! Știu, a fost în mai, însă a fost cam prima zi cu temperaturi de vară. Vai și cât de tare a fost! Petrecerea, oamenii, distracția, surprizele, prietenii, noi doi! Totul a fost de 10000 de ori mai bine decât am visat! Și am să scriu la un moment dat în detaliu și despre asta!

Vacanța
Da, putem să o numim lună de miere, că doar a fost imediat după nuntă! O săptămână de răsfăț în Mallorca. De altfel, vacanța perfectă care ne-a mers la suflet. Am făcut cam tot ce ne-a trecut prin cap, am descoperit plaje ascunse și nu ne-am dat înapoi de la nimic. Am savurat fiecare moment și fiecare loc vizitat. Bineînțeles, fiecare vacanță are farmecul ei, dar pentru mine asta a fost ceva mai specială (până acum!)

Activități

Aici intră toate acele “mici” plăceri care mi-au umplut vara cu multe amintiri frumoase! Plimbările cu trotineta, o escapadă la Sighișoara, una pe la Veliko Tarnvo, alta la mare, ziua mea de naștere, ziua lui Lucian de naștere, serile lungi la povesti cu prietenii, cafelele de weekend și bineințeles…tortul de morcovi!

Work

Da, nu toată vara a fost pentru plimbări. O mare parte mi-am dedicat-o cursurilor (ironic, când ziceam că m-am săturat de atata școală). Dar a fost cu siguranță o alegere înțeleaptă! Am început proiecte noi și ambițioase care mă fac din ce în ce mai curioasă și mai activă!

Cum s-ar zice “n-a fost degeaba”. Eu simt că am profitat la maximum de fiecare zi, ceea ce e cool. Tu? Ți-ai trecut în revistă vara asta? Dacă nu, îți recomand să o faci, să vezi ce bine te vei simți când îți vei aduce aminte de momentele frumoase de-abia trecute!

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *